БСП започва честванията за 131 години от началото на организираното социалистическо

...
БСП започва честванията за 131 години от началото на организираното социалистическо
Коментари Харесай

Честванията на Бузлуджа: Флашмоб `Повече момичета в политиката` днес -

Българска социалистическа партия стартира честванията за 131 години от началото на проведеното социалистическо придвижване у нас и провеждането на Бузлуджанския организационен конгрес от през днешния ден. Младежкото придвижване на партията се събира на полемика, след което ще организира и флашмоб под надпис " Повече девойки в политиката ". 

Левите младежи ще беседват в Стара Загора за сложните избори в политиката, дебатите са на тематика „ Политика на кръстопът: България, Европа и светът “.  Планираният флашмоб има за цел да насочи публичното внимание към потребността от основаване на условия за включване на повече млади девойки в публичните процеси на национално и интернационално равнище, както и неналичието на задоволително стратегии за гражданско обучение в системата на междинното и висшето обучение. 

От 18:00 ч. на Паметника на свободата на връх „ Шипка “ ще се организира обред за поднасяне на венци и цветя в чест на боевете при Шипка по време на Руско-турската война (1877-1878) и на 144-ата годишнина от Освобождението на България.

Утре са формалните празнувания. Кулминацията тази година е политическият протест на Българска социалистическа партия от 11:30 ч. в събота, оповестиха от партията. На него водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще се обърне към членовете и симпатизантите и ще формулира главните политически послания към алените гласоподаватели. 

Българска социалистическа партия е подготвила културна и музикална стратегия, в която ще вземат участие Миро, Виво Монтана, участникът в Music idol Владо Димов, както и Цветан Бонев и Лилия Андонова. 

Програмата на 30 юли стартира от 10:30 ч. с поднасяне на венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и на паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР